Δημιουργία Περιεχομένου Ιστοσελίδας | Web Content & Copywritting

Η δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας περιέχει και την υπηρεσία σχεδιασμός SEO keywords. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και την αύξηση επισκεψιμότητας.

Δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας content marketing copywritting

Content is King

(To περιεχόμενο είναι Βασιλιάς!)

Bill Gates

-

Microsoft

Πως γίνεται η δημιουργία περιεχομένου

Η δημιουργία περιεχομένου γίνεται βάση των παραγόντων της βελτιστοποίησης SEO με σκοπό την καλύτερη κατάταξη στη Google. H τιμή είναι ανάλογη του έργου και κυμαίνεται περίπου στα 310€/8 σελίδες. Στην υπηρεσίες περιλαμβάνεται και ο σχεδιασμός SEO και λέξεων κλειδιών αξίας 65€/7 σελίδες. 

Δημιουργία Περιεχομένου

για την καλύτερη κατάταξη στη Google

Το περιεχόμενο είναι ο Βασιλιάς είχε πει το 1996 ο Bill Gates. Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών του Digital Marketing και του Web Design έρχονται να συμφωνήσουν. Επιπρόσθετα, οι νέοι αλγόριθμοι και πολιτικές της Google εν έτη 2018 κοιτούν κυρίως το περιεχόμενο για την κατάταξη μιας ιστοσελίδας.

Τι είναι το περιεχόμενο; Όλα αυτά από τα οποία αποτελείται μια ιστοσελίδα. Δηλαδή το μενού και η δομή του, τα ονόματα των σελίδων,  οι εικόνες, οι λεζάντες, τα infographic, τα εικονίδια, η δομή του περιεχομένου και κυρίως τα κείμενα.

Τα κείμενα ενός Website είναι από τους βασικούς παράγοντες κατάταξης στην Google. Οι λέξεις κλειδιά ή τα χαμηλής ποιότητας backlinks πολύ λίγο μπορούν να ξεγελάσουν την Google. Οι αλγόριθμοι της είναι τόσο εξελιγμένοι που κοιτούν πίσω από τις λέξεις κλειδιά. Κοιτούν επίσης πόσο χρόνο περνά ένας χρήστης στο Website σας. Οπότε φανταστείτε να έχουμε φτιάξει ένα θεωρητικά τέλειο Website και μόλις κάποιος το επισκέπτεται να έρχεται σε επαφή με ένα χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο και να κλείνει τη σελίδα. Αυτό αυτόματα μειώνει τη βαθμολογία σας στην Google. Οπότε όσες λέξεις κλειδιά, όσες μεταπεριγραφές και να φτιάξουμε, αν δεν φτιάξουμε content δεν καταφέρνουμε τίποτα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι ειδικοί του χώρου επιμένουν να λένε: 

«Content is King!»

310 / 8 σελ

Δημιουργία Περιεχομένου

Δώρο Σχεδιασμός SEO keywords αξίας 65€
 • 8 σελίδες
 • SEO plan βάση 200 παραγόντων κατάταξης Google (2018)
 • Περιεχόμενο δoμημένο βάση SEO plan
 • Αναλαμβάνουμε τα πάντα για την κατασκευή του Website
 • Εσείς απαντάτε μονο σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο
 • Για eshop χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με καταχώρηση προϊόντων

Η σωστή δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας δεν γίνεται με σκοπό μόνο να προσελκύσει τον πελάτη. Θα πρέπει να συνδυάζει 3 κύριες κατηγορίες παραγόντων ταυτόχρονα.

 Πρώτον, όταν κάνουμε δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας κύριος στόχος μας είναι η κατάταξη στη Google. Άρα αυτό το περιεχόμενο και η δομή του, θα πρέπει να είναι σύμφωνο με 200 παράγοντες περίπου που η Google χρησιμοποιεί σήμερα για την κατάταξη ιστοσελίδων. 

Δεύτερον θα πρέπει να εξυπηρετεί τη λέξη κλειδί που έχουμε σχεδιάσει για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα βάση του πλάνου λέξεων κλειδιών, του SEO plan και των πρακτικών που απαιτεί η Google για να μας βαθμολογήσει θετικά.

Τρίτον, θα πρέπει να προσφέρει θετική εμπειρία χρήστη. Δηλαδή, να είναι μοναδικό, ενδιαφέρον, ευανάγνωστο, εύκολα κατανοητό και με αρκετά μέσα οπτικοποίησης. (infographics, animations, hover effects, στατιστικά. apps κ.ο.κ)

Σήμερα οι μεγαλύτερες εταιρίες στρέφονται στο content marketing. Δεν διαφημίζουν τον εαυτό τους. Απλά δημιουργούν περιεχόμενο που κάνει τους χρήστες να διαντιδρούν με αυτό. Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερο χρόνο στην ιστοσελίδα, σχόλια στο blog, share και like στα κοινωνικά δίκτυα, reviews κ.ο.κ. Και αυτά όλα μεταφράζονται σε υψηλή κατάταξη στη Google!  

Γιατί το περιεχόμενο είναι απαραίτητο για τη βελτιστοποίηση SEO

 • SEO και Content Marketing είναι άρρηκτα συνδεδεμένα
 • SEO χωρίς δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας έχει ελάχιστη επίδραση στην κατάταξη ιστοσελίδας
 • Ομοίως content marketing χωρίς σχεδιασμό SEO δεν αποφέρει την καλύτερη δυνατή κατάταξη στη Google
 • Περισσότερο περιεχόμενο σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για λέξεις κλειδιά
 • Η Google επιβραβεύει το ποιοτικό και εκτενές περιεχόμενο
 • Το περιεχόμενο κάνει τους επισκέπτες να μένουν παραπάνω στη σελίδα (αυτόματα η Google δίνει καλή βαθμολογία)
 • Αυξάνεται η φήμη ιστοσελίδας και οι εξωτερικοί σύνδεσμοι (και εδώ επίσης η Google δίνει καλή βαθμολογία)
 • Οι αλγόριθμοι της Google εξελίσσονται συνέχεια με έναν σκοπό να κατατάσσουν υψηλότερα τις ποιοτικές σελίδες με ποιοτικό περιεχόμενο που συμμορφώνονται με τις πολιτικές της και προσφέρουν θετική εμπειρία χρήστη!

Φτιάξτε ένα ποιοτικό Website

Με την extra υπηρεσία Content & SEO που σας προσφέρουμε σε τιμή γνωριμίας 🙂

310€ / 8 σελίδες

Επικοινωνία