Τιμοκατάλογος υπηρεσιών κατασκευής ιστοσελίδων

Είμαστε νέα επιχείρηση στον χώρο και οι τιμές μας είναι τιμές γνωριμίας 🙂 Kαλέστε μας να σας κάνουμε μια προσφορά γνωριμίας που θα είναι ανάλογη του είδους και του μεγέθους της ιστοσελίδας που θέλετε και των υπηρεσιών που θα χρειαστούν. 

Κατασκευή ιστοσελίδων τιμές (ενδεικτικές):

κατασκευή απλής ιστοσελίδας πακέτο τιμή 140€

Κατασκευή Απλής Ιστοσελίδας - Βασικό

Ιστοσελίδα παρουσίασης επιχείρησης: Αρχική, Σχετικά με εμάς, Υπηρεσίες, Επικοινωνία και έως 7-10 σελίδες/υποκατηγορίες: από 140€

Μετά η τιμή αυξάνεται αναλόγως μεγέθους και πολυπλοκότητας (φόρμες, γκαλερί, βίντεο, θέματα, blog, αριθμός σελίδων, κατηγοριών, ειδικών εφαρμογών, απαιτήσεων κλπ)

Υλικό, φωτογραφίες, λέξεις κλειδιά και δομή παρέχονται από πελάτη.

Δώρα: Καταχώρηση σε Google, Βing και δημιουργία σελίδας G+

Πακέτο απλή ιστοσελίδα >>

€από 250

μεταφορα ιστοσελιδας ανανεωση παλιας ιστοσελίδας ανακατασκευή τιμή 95€

Μεταφορά - Ανακατασκευή Απλής Ιστοσελίδας - Βάσικό

Αν διαθέτετε ήδη ιστοσελίδα αλλά μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τα 90’s αναλαμβάνουμε να την ανασκευάσουμε (face-lift) σε ένα μοντέρνο responsive WordPress Theme. Κείμενα, υλικό και δομή: αντιγραφή από παλιά ιστοσελίδα.

Η τιμή αφορά σε website με έως 10 σελίδες

Δώρα: Keyword planning- SEO optimization με δική σας συνεργασία/ συμμετοχή ή αν δεν έχετε χρόνο προσθέτουμε το πακέτο SEO σε ειδική τιμή 55€.

Πακέτο ανακατασκεύη απλή ιστοσελίδα >>

€ από 300

Extra πακέτο SEO

Κατά τη δημιουργία του Website μας δίνετε το υλικό σας (κείμενα, δομή, λέξεις κλειδιά, φωτογραφίες). Κάνουμε έρευνα λέξεων κλειδιών και καταρτίζουμε πλάνο keywords, SEO optimization με σκοπό την καλύτερη κατάταξη στην Google. Προσαρμόζουμε τα κείμενα, τις φωτογραφίες και το περιεχόμενο σας βάση του εξατομικευμένου SEO plan.

H τιμή αφορά site έως 7 σελίδες. 

Extra Δώρα: Καταχώρηση σε 10 σχετικά Directories για το χτίσιμο ισχυρών Backlink.

Πακέτο SEO >>

€από 200

δημιουργία ιστοσελίδας δημιουργία ποιοτικού περιεχομενου κειμένων για βελτιστοποίηση google

Extra πακέτο Content

Αν δεν το έχετε με το να γράφετε κείμενα για το ίντερνετ ή δεν έχετε χρόνο για να παρουσιάσετε την επιχείρηση σας όπως θα θέλατε, είναι η ιδανική λύση. Το content είναι η ουσία του website σας. Είναι το περιεχόμενο του σε κείμενα, δομή, παρουσίαση, εικόνες, λεζάντες, σύντομα κείμενα κλπ. 

Εσείς συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο με βασικές πληροφορίες για την επιχείρηση σας και τις προτιμήσεις σας και εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε όλο το υλικό και τα κείμενα του Website σας ενώ παράλληλα καταρτίζουμε ένα λεπτομερές SEO keywords plan με σκοπό την καλύτερη κατάταξη στην Google.

Η τιμή αφορά σε content έως και 8 σελίδων. Έπειτα η τιμή αυξάνεται αναλόγως των απαιτήσεων της ιστοσελίδας. Για λιγότερες σελίδες η τιμή εννοείται είναι χαμηλότερη 🙂 Επικοινωνήστε μαζί μας / Κατασκευή ιστοσελίδων τιμές

Extra Δώρα: Πακέτο SEO αξίας 65€

Πακέτο Content >> 

€ από 600

κατασκευη eshop δημιουργία eshop κατασκευη eshop με wordpress κατασκευη eshop τιμεσ δημιουργια e shop

Κατασκευή E Shop - Βασικό

Κατασκευή eshop με 10 κατηγορίες-υποκατηγορίες και πέρασμα των πρώτων 10 προϊόντων: από 250€. 

Υλικό, δομή και περιεχόμενο παρέχονται από πελάτη. 

Έπειτα η τιμή αυξάνεται αναλόγως πολυπλοκότητας και μεγέθους και εάν ο πελάτης επιθυμεί να αναλάβουμε τις περιγραφές προϊόντων, τις λέξεις κλειδιά, τη δομή και το περιεχόμενο.

Δώρα: Καταχώρηση, keyword και SEO optimization των πρώτων 10 προϊόντων

Πακέτο Eshop Βασικό >>

€από 500

Εξατομικευμένο Πακέτο Υπηρεσιών

Αυτό που προτείνουμε πάντα είναι ένα εξατομικευμένο πακέτο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. 

Μην μείνετε στις τιμές που βλέπετε εδώ καθώς είναι απλώς ενδεικτικές. Επικοινωνήστε τώρα να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας 🙂

Κάθε έργο για εμάς είναι μοναδικό και η τιμή του θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σε κάθε πακέτο κάνουμε δώρα αναλόγως μεγέθους και πολυπλοκότητας και προς το παρόν οι τιμές μας είναι τιμές γνωριμίας 🙂 

Επικοινωνήστε μαζί μας >>

€  ***

Κατασκευή Ιστοσελίδων τιμές:

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα πάγια έξοδα  που έχει μια ιστοσελίδα (Domain name και Hosting : το όνομα  και η φιλοξενία ιστοσελίδας) τα οποία είναι ανά έτος και βαρύνουν τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.

Mάθετε περισσότερα για τα πάγια έξοδα μιας ιστοσελίδας και τις λύσεις που έχει για εσάς το blue webs.

Οι παρακάτω τιμές αφορούν στο κόστος των αρχικών υπηρεσιών Web Design / Development, την κατασκευή δηλαδή της ιστοσελίδας. Όλες οι παρακάτω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Μετά το πέρας  της κατασκευής του Website επιλέγετε ή πακέτο εκπαίδευσης για να υποστηρίζετε μόνοι σας το Website ή πακέτο μηνιαίας /ετήσιας υποστήριξης για να το υποστηρίζουμε εμείς.

Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε δίπλα σας ώστε να επιλέξετε ότι ακριβώς ταιριάζει στις ανάγκες σας και την εξοικείωση σας. Οι τιμές όλες είναι διαπραγματεύσιμες αναλόγως του έργου, τον αριθμό αναθεωρήσεων (revisions) και την συμφωνία που θα κάνουμε. 

Οπότε απλά θεωρήστε τις παραπάνω τιμές ενδεικτικές και καλέστε μας να τα πούμε από κοντά και να δούμε πως θα φτιάξουμε το website σας στην καλύτερη τιμή. Είμαστε νέα επιχείρηση στον χώρο και οι τιμές μας είναι τιμές γνωριμίας 

Οι υπηρεσίες του Blue Webs